Opening Energiehuis Bergen (L)

Datum: 27 september 2018
Locatie: Keulerstraat 1 in Bergen

Energiehuis Bergen (L) is dé plek waar u ideeën met ons kunt delen en informatie en advies over duurzame energie kunt krijgen. U bent welkom op afspraak, er zijn verschillende inloopmomenten en er zijn ideeënkaartjes die u in kunt leveren in de ideeënbus. Het Energiehuis brengt mensen en het bedrijfsleven met elkaar in contact.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Wij geven u informatie en advies over hoe u energie kunt besparen en opwekken. Misschien kunnen wij niet alle vragen beantwoorden maar dan verwijzen we u graag door naar een specialist.
  • Eén keer in de twee weken is een energieadviseur aanwezig voor uw specifieke vragen.
  • Dit jaar bieden we een gratis uitgebreide energiescan aan voor uw woning.
  • Als woningeigenaar kunt u een appeltaartgesprek aanvragen. In een appeltaartgesprek maken we een uitgebreide energiescan van uw woning. Aansluitend aan deze scan nodigen we uw buren uit om deze scan met elkaar te bespreken. We gaan met elkaar in gesprek over hoeveel energie iedereen verbruikt en wat de mogelijkheden zijn voor energiebesparing en -opwekking. De persoon die het gesprek heeft aangevraagd, maakt kans op een gratis energiebox!
  • Wij geven u informatie over alle projecten rondom duurzame energie, zoals: zonnepanelen op bedrijfsdaken, energiecoöperaties en Energielandgoed Wells Meer.

Terug naar overzicht

Initiatief van

Logo Gemeente Bergen

Onderdeel van

Logo Verduursamen