Herinnering inzage ontwerpbestemmingsplan en ontwerp-vergunningen

Datum: 20-10-2020

Het ontwerpbestemmingsplan, de ontwerp-vergunningen en bijhorende stukken liggen van donderdag 8 oktober tot en met woensdag 18 november 2020 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. De digitale stukken zijn hier beschikbaar. In deze periode kunt u een zienswijze indienen. In deze video lichten we toe wat een bestemmingsplan is, wat de vergunningen precies inhouden en hoe een zienswijze kunt indienen.  

Zienswijze indienen

Wilt u een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan en/of de ontwerp-vergunningen? Via onderstaande wegen kunt u reageren:

  • Via een mail naar wellsmeer@bergen.nl.
  • Schriftelijk naar Postbus 140, 5854 ZJ Bergen L, onder vermelding van ‘Wells Meer’.
  • Telefonisch via 0485-348 383. Voor het indienen van een zienswijze dient u 24 uur van te voren een afspraak te maken via 0485-348 383 of wellsmeer@bergen.nl.
  • Mondeling in het gemeentehuis. U dient hiervoor 24 uur van te voren een afspraak te maken via 0485-348 383 of wellsmeer@bergen.nl. Uiteraard houden we bij een fysieke afspraak rekening met de huidige coronamaatregelen.

Maatwerk
In verband met de huidige coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om een informatiebijeenkomst te organiseren. Heeft u inhoudelijke vragen over het ontwerpbestemmingsplan of over de ontwerp-vergunningen? Onze experts staan u graag te woord. Dit kan fysiek in het gemeentehuis, telefonisch of via de mail. Neem contact op via wellsmeer@bergen.nl en we plannen een afspraak voor u in.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via 0485- 348 383 of wellsmeer@bergen.nl.

Nieuwsbericht delen:


Terug naar overzicht
Herinnering inzage ontwerpbestemmingsplan en ontwerp-vergunningen

Initiatief van

Logo Gemeente Bergen

Onderdeel van

Logo Verduursamen