Werkatelier

Hoe wilt u het Energielandgoed inrichten?

U kunt zich momenteel niet meer inschrijven voor de werkateliers.

Dinsdagavond 25 juni staat het werkatelier over de inrichting van het Energielandgoed Wells Meer op de planning. Het werkatelier van woensdagavond 26 juni is helaas komen te vervallen wegens te weinig aanmeldingen.

Samen gaan we kritisch kijken naar de optimale inrichting van het Energielandgoed en de gevolgen van deze keuzes op onder andere financiën, natuur en overlast. Het resultaat is een gezamenlijk ontworpen Energielandgoed waarin deze inrichtingskeuzes zijn verwerkt, wat voldoet aan de meegegeven kaders en wat minimaal 870 TJ opwekt in het gebied Wells Meer van 444 hectare. 

Interactieve enquete

Wil jij ook jouw wensen en bezwaren aan ons kenbaar maken of jouw eigen Energielandgoed Wells Meer bouwen? Vul dan de interactieve enquête hier in.

Het Energielandgoed Wells Meer gaat bestaan uit verschillende elementen, zoals energiebronnen, natuur en recreatie. Welke elementen vindt u belangrijk? Laat het ons weten via de interactieve enquête. De enquête is tot zondag 7 juli beschikbaar.

Openstelling Energiehuis

Wilt u graag hulp bij het invullen van de interactieve enquête? Heeft u vragen of bespreekt u graag uw reactie op de drie ontwerpmodellen persoonlijk? Kom dan naar het Energiehuis! Wij zijn geopend van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juni van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op dinsdag 25 en woensdag 26 juni zijn er twee avondopenstellingen tot 20.00 uur.

Energiehuis Bergen

Energiehuis Bergen (L) is een initiatief van VerduurSAMEN2030, een programma van Gemeente Bergen. Het is de thuisbasis voor het projectteam van het Energielandgoed Wells Meer.

Bezoekadres:

Energiehuis Bergen (L)
Keulerstraat 1
5854 BV Bergen

    (0485) 34 83 83
    wellsmeer@bergen.nl

Reguliere openingstijden:

Het Energiehuis is open op

  • maandag van 15.00 - 17.00 uur
  • vrijdag van 9.00 - 12.00 uur.

Op deze tijdstippen is de energieadviseur aanwezig.

Ook bent u welkom op afspraak. Voor een afspraak kunt u bellen naar het Klant Contact Centrum van Gemeente Bergen (0485) 34 83 83, 14 0485 of stuur een e-mail.

Initiatief van

Logo Gemeente Bergen

Onderdeel van

Logo Verduursamen