Hoe wilt u het Energielandgoed inrichten?

Datum: 11-06-2019

In week 26 (maandag 24 t/m vrijdag 28 juni) organiseren we inspraakmomenten over de inrichting van het Energielandgoed Wells Meer. De reden hiervoor is de geplande vaststelling van het Masterplan voor het Energielandgoed door de gemeenteraad in december. Het voorkeursmodel bevat de inrichting van het Energielandgoed op hoofdlijnen en vormt de basis voor het Masterplan. Deze inspraakmomenten vormen een mogelijkheid om uw wensen en bezwaren aan ons kenbaar te maken, zodat wij deze informatie kunnen gebruiken bij het ontwerpen van het voorkeursmodel. 

Interactieve enquête

Hoe ziet uw ideale Energielandgoed eruit? Het Energielandgoed Wells Meer gaat bestaan uit verschillende elementen, zoals energiebronnen, natuur en recreatie. Welke elementen vindt u belangrijk? Laat het ons weten via de interactieve enquête. De enquête is vanaf maandag 24 juni tot en met zondag 7 juli beschikbaar via onze website.

Openstelling Energiehuis

Wilt u graag hulp bij het invullen van de interactieve enquête? Heeft u vragen of bespreekt u graag uw reactie op de drie ontwerpmodellen persoonlijk? Kom dan naar het Energiehuis! Wij zijn geopend van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juni van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op dinsdag 25 en woensdag 26 juni zijn er twee avondopenstellingen tot 20.00 uur.

Werkateliers

Wilt u samen met ons een optimale inrichting van Energielandgoed creëren? Groepsgewijs kijken we kritisch naar de inrichtingsmogelijkheden van het Energielandgoed en de gevolgen hiervan. Schrijf u dan nu in voor het werkatelier via onze website of in het Energiehuis tijdens de reguliere openingstijden.

 


 

Nieuwsbericht delen:


Terug naar overzicht
Hoe wilt u het Energielandgoed inrichten?

Initiatief van

Logo Gemeente Bergen

Onderdeel van

Logo Verduursamen