Intentieverklaring tot samenwerken gemeente Bergen en Antea Group ondertekend

Datum: 03-07-2019

Op 3 juli 2019 hebben gemeente Bergen en Antea Group een intentieverklaring ondertekend, waarmee ze het belang van een goede samenwerking onderstrepen. In de afgelopen twee jaar bereidden de gemeente Bergen en Antea Group in een intensieve samenwerking de ontwikkeling van Energielandgoed Wells Meer voor.

Antea Group is een ingenieurs- en adviesbureau dat strategisch denken en multidisciplinaire kennis combineert met technische expertise. Het adviesbureau ondersteunt gemeente Bergen bij de technische vraagstukken die bij de ontwikkeling van Energielandgoed Wells Meer komen kijken. Het betreft de inhuur van een aantal adviseurs van Antea Group.

Gemeente Bergen en Antea Group zijn trots op hun betrokkenheid bij de ontwikkeling van Energielandgoed Wells Meer. Beide partijen zien Energielandgoed Wells Meer als een uniek project dat geldt als een inspirerend voorbeeld in Nederland. Met het Energielandgoed zet de gemeente Bergen een grote stap in haar ambitie om de eerste energieonafhankelijke gemeente van provincie Limburg te worden. Het Energielandgoed past binnen de missie van Antea Group door het ontwikkelen en toepassen van duurzame en integrale oplossingen in de leefomgeving.

Ondertekening intentieverklaring door Antoon Splinter (wethouder gemeente Bergen) en Rob van Dongen (CEO Antea Group Nederland)

Ondertekening intentieverklaring door Antoon Splinter (wethouder gemeente Bergen) en Rob van Dongen (CEO Antea Group Nederland).

Nieuwsbericht delen:


Terug naar overzicht
Intentieverklaring tot samenwerken gemeente Bergen en Antea Group ondertekend

Initiatief van

Logo Gemeente Bergen

Onderdeel van

Logo Verduursamen